شناسایی فرصت‌ها و چالش‌های فناوری‌های بیمه‌ای
اینشورتک: شناسایی فرصت‌ها و چالش‌های فناوری‌های بیمه‌ای
1 اسفند, 1397
سرمایه گذاری در استارتاپ های استان خراسان رضوی
سرمایه گذاری 20 میلیاردی در استارتاپ های استان
1 اسفند, 1397

امضای تفاهم‌نامه بین بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و شتاب‌دهنده کسب‌وکار فردوسی

امضای تفاهم‌نامه بین بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و شتاب‌دهنده کسب‌وکار فردوسی

حمایت از بازی‌سازان شرق کشور، شتاب می‌گیرد

ساخت بازي به عنوان يکي از مهمترين ابزارهاي آموزش و پرورش خلاقيت در کودکان و نوجوانان اهميت بسيار زيادي دارد. با توجه به ازدياد بازي‌هاي خارجي و گرايش کودکان به سمت آنها، خلأ طراحي و توليد بازي‌هاي بومی ‌و متناسب با فرهنگ ايراني بسيار زياد است؛ لذا لازم است با حمايت از استعدادهاي موجود در کشور و ايده‌هاي خلاقانه، امکان ورود آنها به عرصه‌ي بازي‌سازي فراهم شود. جهت رشد و توسعه بازي‌سازي و حمايت از فعالان مستعد داخلي می‌بايست مسير پيشرفت توسط متخصصين و دست اندرکاران اين حوزه باز شود.

یکی از اهداف شتاب‌دهنده کسب‌وکار فردوسی به عنوان اولین شتاب‌دهنده دانش‌بنیان شرق کشور نیز شتابدهی استارتاپ‌ها در حوزه بازی‌ و ‌سرگرمی‌‌است. از همین رو، در راستای حمایت از بازی‌سازان بازی‌های رایانه‌ای و کمک به رشد و شکوفایی صنعت بازی‌های رایانه‌ای کشور، تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و شتاب‌دهنده کسب‌وکار فردوسی منعقد گردید. با امضای این تفاهم‌نامه، اشخاص حقوقی یا حقیقی که بازی‌ساز بوده و توسط بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای کشور معرفی گردند، قادر خواهند بود تا از خدمات شتاب‌دهنده فردوسی، به عنوان یکی از همکاران حمایتی در نظام همگرای بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، بهره‌مند گردند.

خدمات قابل ارئه به شکت های بازی ساز

نظام همگرا

ساختار حمایتی همگرا در سال 1396 متولد شد تا حمایت‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در حوزه‌های مختلف صنعت بازی را همگرا کند. همگرا با تجربه‌ای طولانی، بازی‌سازان را در مسیر موفقیت همراهی کرده و آنچه را برای رشد احتیاج دارند، در اختیارشان قرار می‌دهد. هدف اصلی، همگرا کردن حمایت‌هایی است که در بنیاد ملی بازی‎‌های رایانه‌ای به بازیسازان ارائه می‌کنیم تا با متنوع‌ترین خدمات، صنعت بازی ایران را توانمند کنیم. شفاف‌سازی حمایت‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، ارتقاء تعالی شرکت‌ها/ تیم‌ها و تحول ساختاری صنعت بازی ایران از طریق ارائه‌ی متنوع‌ترین، بهترین و سریع‌ترین خدمات حمایتی چشم‌انداز همگراست.

برای اینکه عضو شبکه همگرا شوید، این است که تیم یا شرکت بازی‌سازی باشید و در چهار سال گذشته حداقل دو بازی ساخته و عرضه شده در بازار یا یک بازی و یک پروتوتایپ داشته باشید. به علاوه، بایستی تیم کاری فعالی داشته باشید که هم‌اکنون در حال کار روی یک عنوان بازی باشد.

همگرا در ازای حمایتی که به بازی‌سازان اختصاص می‌دهد، بدنبال افزودن نام خود در بازی‌های حمایت شده نیست. تنها موردی که برای همگرا اهمیت دارد این است که در انتهای سال حمایتی، شرکت‌ها و تیم‌های عضو همگرا از رتبه خود ارتقا پیدا کرده باشند.

بازی‌سازان می‌توانند از خدمات همگرا در زمینه‌های تامین تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، تامین خدمات زیرساختی پشتیبانی (مانند سرور، صداگذاری، رندینگ، موشن کپچر و…)، تامین فضای استقرار شرکت‌ها و تیم‌ها، خدمات پشتیبانی، خدمات آزمون در تولید و نشر بازی‌های ویدئویی، تسهیلات مالی و سرمایه‌گذاری، تبلیغات و بازاریابی و توسعه بازار آماده‌ی مذاکره برای جذب شریک تجاری برخوردار گردند.

علی بنائی
علی بنائی
مدیر ارتباطات سابق شتابدهنده کسب و کار فردوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *