عصر روز سه شنبه 28 خرداد ماه، بلاکمیت ۲ با موضوع «بلاکچین و دیدگاه حاکمیتهای مختلف» برگزار شد. این دورهمی که به همت «شتابدهنده کسب و کار فردوسی» و «انجمن بلاکچین مشهد» راه اندازی شده، بر آن است تا با آگاهیبخشی هر چه بیشتر در حوزه این فناوری تعیین کننده، گامی در جهت توسعه کسب و کارهای آینده بردارد.
سعید قنبر زاده که همبنیانگذار انجمن بلاک چین مشهد است، ابتدا به توصیف وضعیت فناوری پایگاه های داده پیش از حضور بلاک چین پرداخت و مشکلات آنها را مرور کرد. سپس به توضیح مفاهیم پایه بلاک چین پرداخت و خدشه ناپذیری اطلاعات روی بستر بلاک چین را یکی از کلیدی ترین مزایای آن دانست.
در ادامه، شرکت کنندگان با چندین کاربرد این فناوری از قبیل انتخابات، احراز هویت و ثبت اسناد رسمی آشنا شدند. فناوری بلاک چین در بسیاری از معادلات تعیین کننده است و آینده را دچار تحول خواهد نمود، از همین رو، دیدگاه حاکمیت های مختلف در چگونگی رویارویی با آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بخش بعدی ارائه به این مقوله اختصاص داشت که قنبرزاده دیدگاه کشورهای آمریکا، روسیه، چین و ایران را بیان نمود.
آمریکا با مجموع ۲٬۵۹۴ خودپرداز بیت کوین نصب شده، ۷۴٫۰۵٪ از کل دستگاههای نصب شده را شامل میشود. مصوبه سال ۲۰۱۸ مقامات دفاعی ایالات متحده، خواهان بکارگیری بلاک چین در امور استخدامی در ارتش می باشد. اخیراً فرمانده هوایی نیروی دریایی ایالت متحده امریکا اعلام کرد آنها به دنبال بلاک چین به منظور کمک به زنجیره ای در بخش حمل و نقل هوایی هستند که نهایتاً می تواند منجر به کاهش هزینه های عملیاتی و نگهداری هواپیماهای نظامی گردد.
با این حال، اندرو باستامانت که یکی از افسران اطلاعاتی سابق سازمان سیا است، ادعا میکند که بلاک چین تکنولوژی بسیار قدرتمندی است که میتواند تهدیداتی را به امنیت ملی آمریکا تحمیل کند.
اما در چین ماجرا به گونه ای دیگر است؛ بانک ها و موسسات مالی دیگر از انجام تراکنش و معامله با بیت کوین منع شده اند. بانك خلق چین به ایجاد یک ارز دیجیتالی فیات، برای اولین بار در جهان نزدیک شده است. بانک های دیگر هم قصد انجام این کار را داشته و دارند اما چین به دلیل اقتصاد جهانی، قطعا از همه آن ها موفق تر خواهد بود.
بانک مرکزی روسیه قصد دارد ارز دیجیتالی با پشتوانهی طلا راهاندازی کرده تا بتواند در آیندهی نزدیک، از آن در پرداختهای برون مرزی خود استفاده کند. علاوه بر آن، این کشور قادر خواهد بود تا سیستم پولی استاندارد طلا را با این حرکت دوباره به اجرا درآورد.
به گفتهی مقامات بانک مرکزی روسیه، ذخایر ارزهای خارجی و طلای این کشور به زودی به ۵۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید. طبق اظهارات این مقامات بانکی، روسیه قصد دارد تا با استفاده از این ذخایر، با بحرانهای اقتصادی مبارزه کند. علاوه بر آن، افزایش ذخایر طلا کمک میکند تا از میزان وابستگی اقتصاد این کشور به دلار کم شود.
پس از ارائه، نوبت به معرفی شرکت کنندگان رسید؛ جایی که افراد حاضر در دورهمی، به ارائه سوابق فعالیتی خود اشاره داشتند؛ بخشی که شرکت کنندگان فرصت می یابند تا فرصت های همکاری خود را به سایرین پیشنهاد دهند. از طرف مقابل، افرادی که به دنبال عضویت در تیمی هستند نیز می توانند فرصت های مختلف همکاری را بررسی کنند و با تیم مورد نظر وارد مذاکره شوند. این بخش که «شبکه سازی سریع» نام دارد، بر آن است تا یکی از چالش های جدی افراد و تیم ها در یافتن همکار یا نیروی کاری مورد نظر را برطرف نماید و هم افزایی موجود را بیشتر نماید.
دورهمی های «بلاک میت» بر آن است تا بصورت ماهانه برگزار گردد و بر آن است تا به آگاهی بخشی در خصوص فناوری بلاک چین پرداخته و بر همافزایی عناصر موجود در اکوسیستم آن بیفزاید. از همین رو، شتاب دهنده فردوسی از تمامی افرادی که تمایل دارند در بلاک میت ارائه ای داشته باشند، دعوت به همکاری می نماید. علاقه مندان به شرکت در این دورهمی نیز می توانند از فرم زیر ثبت نام خود را انجام دهند و به علاوه، با مراجعه به آدرس www.evand.com/blockmeet، قادر خواهند بود تا از آخرین دورهمی بلاک میت مطلع شوند.