شتابدهنده کسب و کار فردوسی، پس از 3 سال فعالیت اثربخش در اکوسیستم کارآفرینی و استارتاپی شرق کشور توانستهاست با شبکه گستردهای از سرمایهگذاران خطرپذیر کشور ارتباط برقرار کند و آمادگی دارد تا چنین مجموعههایی را در فرآیند جذب سرمایهگذار یاری نماید. در این مدت خدماتی نظیر ارزش گذاری، تدوین مستندات مالی، انجام مطالعات بازار، ساخت فایل ارائه جلسات سرمایه گذاری، جلسات مشاوره، تدوین Term Sheet، همکاری در فروش و تجاری سازی محصول به شرکت های فناور و دانش بنیان ارائه شده است و مجموعه هایی نظیر تاچستان، آرنا ریپیر و سلام ساختمان را در فرآیند جذب سرمایه مورد حمایت قرار گرفته اند.
در روز های پایانی سال 99 مفتخریم اعلام کنیم شرکت دانش بنیان «پایا فناوران فردوسی» با همکاری «شتابدهنده کسب و کار فردوسی» موفق به جذب سرمایه از شرکت AI-innovate شده است .
شرکت بین المللی AI-innovate مستقر در کانادا است و بنیان گذاران ایرانی آن روی طرح هایی که قابلیت توسعه در سطح جهانی را دارند سرمایه گذاری می کنند.
مجموعه دانش بنیان «پایا فناوران فردوسی» از سال 89 در مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد، فعالیت خود ر ا با طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری حجم سوخت در مخازن زیرزمینی جایگاه های سوخت آغاز نمود و از سال 94 تمرکز خود را در حوزه پزشکی بر روی ساخت دستگاه اسکنر فشار کف پا جهت فروش به کلینیک های ارتوپدی فنی معطوف کرد. پایا فناور در سال 96 به عنوان یکی از برندهای تامین کننده محصولات ارتوپدی فنی در کشور شناخته شد. این مجموعه از سال 98 از حوزه خدمات خارج شده و به تقویت عملکرد تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ در راستای برندینگ و اهداف فروش پرداخت.
سبد محصولات پایا فناور عبارتند از: دستگاه تراش کفی طبی، دستگاه آنالیز قامت، اسکنر سه بعدی کف پاف، اسکنر فشار کف پا، نرم افزار اختصاصی طراحی کفی، اسکنر سه بعدی بدن، دستگاه آنالیز گیت و اسکنر سه بعدی کف پا
در این بین شتابدهنده فردوسی در این پروژه نقش تسهیلگر را در فرآیند جذب سرمایه گذار ایفا کرده است، شتابدهنده به عنوان مشاور در جذب سرمایه، معرف این استارتاپ به شرکت سرمایه گذار بوده، با بهره گیری از ارتباطات و دانش خود، تعامل بین دو مجموعه را شکل داده و پایا فناور را در مسیر مذاکرات و تدوین مستندات مالی همراهی نموده است.
یکی از ماموریت های شتابدهنده فردوسی همراهی با استارتاپ های توانمند استان در فرآیند جذب سرمایه گذار و کمک به توسعه آنها در شرق کشور است. امیدواریم این اتفاق، نویدبخش ورود بیشتر و قوی تر سرمایهگذاران خطرپذیر به اکوسیستم کارآفرینی شرق کشور باشد.