مهندس مکارم و دکتر ستاری
کارخانه نوآوری مشهد تبدیل به یک مدل برای توسعه شهر نوآور و هوشمند خواهد شد
22 آبان, 1398
جلسه شتابدهنده فردوسی با مرکز فنی حرفه ای ارم
جلسه بررسی زمینه های همکاری مشترک فی مابین مرکز آموزش مهارتهای پیشرفته ارم و شتاب دهنده فردوسی
22 آبان, 1398

بازی بزرگ استارتاپ های ایرانی در زمین کشور های همسایه

رویداد امکان سنجی صادرات محصولات فناورانه

سمینار «امکان‌سنجی صادرات محصولات فناورانه و دانش‌بنیان به کشور‌های عمان، ترکیه و قطر» روز سه‌شنبه 21 آبان 98 با حضور جمعی از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان مشهد در محل مرکز رشد فناوری‌های فرهنگی و زیارت برگزار شد. این برنامه به همت شتاب‌دهنده کسب‌وکار فردوسی، پارک علم و فناوری خراسان و صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی و برای اولین بار در شرق کشور برگزار گردید.

علی بنایی در رویداد صادرات محصولات استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان

در ابتدای برنامه، مدیر ارتباطات شتاب‌دهنده فردوسی هدف از این رویداد را بهره‌مندی استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور از فرصت‌های موجود در جهت توسعه بازار این مجموعه‌ها در سطح بین‌الملل عنوان کرد. علی بنائی از اختلاف شدید ارزهای خارجی با ریال به عنوان فرصتی جدی برای رشد کسب‌وکارها یاد کرد که عموم کسب‌وکارهای اکوسیستم نوآوری از آن غافلند. وی افزود که شتاب‌دهنده فردوسی با درک این مسئله، بر آن شد تا این سمینار را برگزار نماید تا از تجربه و ارتباطات افراد پیشرو در اکوسیستم کشور در جهت حل این مسئله بهره گیرد.

حمید علی بیکی

مدرس این سمینار حمید علی‌بیکی بود، مدیرعامل شرکت سریع ارتباط آرین و مشاور توسعه بازار و سرمایه‌گذاری در کشورهای همسایه که در بخش اول ارائه خود، به بررسی کشور عمان از منظر وضعیت جغرافیایی، اقتصادی، مردم‌شناسی، تجارت و نحوه تعامل با ایرانی‌ها پرداخت. وی با بیان اینکه کشور عمان دروازه ورود به بازار آفریقا است، به بررسی زیست‌بوم‌های حمایتی اعم از پارک های علم و فناوری و صندوق‌های سرمایه‌گذاری موجود در این کشور پرداخت و شیوه‌های حمایتی و نحوه اخذ پذیرش از هر کدام را تشریح کرد.

شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها در سمینار صادرات شتابدهنده فردوسی

در ابتدای بخش دوم برنامه، علی بنائی به بیان خدمت جدید شتابدهنده فردوسی در سال 98 برای کمک به مجموعه‌های فناور و استارتاپی سرتاسر کشور برای جذب سرمایه‌گذار اشاره کرد؛ خدمتی که اخیرا به جذب سرمایه استارتاپ سلام ساختمان از صندوق خطرپذیر اسمارت‌آپ ونچرز منتهی شد، جزئیات این خبر در مقاله ای با عنوان تیکی تاکا در اکوسیستم کارآفرینی بخوانید.

در بخش دوم ارائه، علی‌بیکی به بررسی پارک‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شتاب‌دهنده‌های قطر و ترکیه پرداخت و خدمات و تسهیلات قابل اخذ از هر یک را بیان نمود. وی قطر را گیت ورودی مناسبی به بازار اروپا و ترکیه را نزدیکترین کشور از لحاظ فرهنگ به ما دانست.

در ادامه برنامه، نیز جلسات مشاوره اختصاصی با مدرس در نظر گرفته شده بود تا متقاضیان بتوانند از نکات اختصاصی حمید علی‌بیکی در خصوص توسعه کسب و کارشان بهره گیرند.

مشاوره امکان سنجی صادرات

علی بنائی
علی بنائی
مدیر ارتباطات سابق شتابدهنده کسب و کار فردوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *