بد نیست مقالاتی را درباره ارزش ایدهها بخوانید تا به ارزش ایدۀ صِرف بیشتر پی ببرید. به نظر ما، ایدۀ صِرف ارزش چندانی ندارد و تیمی که بتواند ایدهای را به کسبوکاری مولد تبدیل نماید، حائز ارزش است. از همین رو، ایدهها را نه بررسی میکنیم، نه پذیرش. البته به محض اینکه استارتاپی را پذیرش کنیم، پیماننامۀعدمافشایی بین شتابدهنده و اعضای تیم استارتاپ منعقد مینماییم
متاسفانه ممکن نیست! تجربه به ما نشان داده است میزان پیشرفت استارتاپهایی که در شتابدهنده حضور نمییابند، بسیار کمتر از استارتاپهایی است که بصورت مستمر در مکان شتابدهنده حاضر میشوند. با وجود این، نیازی نیست که بصورت تماموقت در شتابدهنده فردوسی حضور پیدا کنید. در شتابدهنده فردوسی روال به این شکل است که هر کدام از بنیانگذاران استارتاپهای پذیرششده بایستی 20 ساعت در هفته در مکان شتابدهنده حضور داشته باشند. در همین راستا، اگر کسبوکاری دارید که شما را ملزم به حضور در جای دیگری میکند، راهکاری ترتیب خواهیم داد تا بتوانید در رویدادهای شتابدهنده فردوسی حضور یابید تا از کسبوکارتان غافل نمانید. البته بعد از دورۀ چهار ماهۀ شتاب، اجباری به حضور در شتابدهنده نخواهد بود.
شتابدهنده فردوسی برای پذیرش استارتاپها در دوره کشف 4 ملاک دارد: 1. تیم اولیه داشته باشد (حداقل دو نفر)؛ 2. محصول اولیه داشته باشد (صرفاً ایده نباشد)؛ 3. بازار انتخابی آنها ظرفیت جذابی داشته باشد (ایده تکراری نباشد)؛ 4. هر کدام از اعضای تیم هفتهای20 ساعت در مکان شتابدهنده حاضر شوند و روی استارتاپ خود کار کنند. در صورتی که هر یک از ملاکهای بالا در استارتاپ متقاضی رعایت نشده باشد، ناگزیر به رد درخواست پذیرش آنها خواهیم بود.
در صورتی که خواستههای شتابدهنده فردوسی در بررسی پیشین را برآورده کردهاید، میتوانید دوباره درخواست خود را ثبت کنید.
سوالات متداول
در صورتی که سوال خود را نیافتید با ما در میان بگذاریددیگر موضوعات که ممکن است از آن ها سوال داشته باشید:
#سرمایه گذاری#سهام
#پذیرش
#مشاوره
#بررسی
#کشف
#ملاک های پذیرش
#ایده
#شتاب
#تیم
#فضای کار اشتراکی